Enten du er elev, eller instruktør, om du trener alene eller har egne klubber, kan du bli tilknyttet ITF Taekwon-Do Norway.

Med et medlemskap i ITF Taekwon-Do Norway har du anledning til å delta på mesterskap og seminar både i inn- og utland. Dersom du har ambisjoner om å delta internasjonalt på landslaget og representere Norge i Europamesterskap og Verdensmesterskap, kan du få muligheten til det.

Dersom du ikke er ITF utøver, men har trent under andre forbund eller andre kampstiler, får du likevel beholde graden du har oppnådd, eller blir satt inn på tilsvarende grad som passer inn i vårt graderingssystem.

ITF Taekwon-Do Norway er åpen for alle som ønsker å trene original Taekwon-Do, i henhold til retningslinjer gitt av grunnleggeren General Choi Hong Hi IX. Dan.

Hva vi trenger av informasjon fra de som ønsker å bli tilsluttet oss:

Dersom du er interessert i å bli tilsluttet ITF Taekwon-Do Norway (ITFTN), så kan du gjøre det ved å ta kontakt med oss på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Når du tar kontakt, ønsker vi at du fremskaffer følgende informasjon:

  • Din historie i Martial Art (om du er medlem av ITF, trenger vi kopi av ditt ITF plaque sertifikat og navn på din instruktør), samt antall år trening på hver sortbeltegrad. Denne informasjonen skal legges ved søknad om opptak i ITFTN.
  • Sertifikatinformasjon; hvem har utstedt dine sertifikat? Dersom du har de fra ITF, trenger vi dine ITF sertifikatnummer.
  • Sortbelter som ikke har ITF internasjonalt sertifikat (I. - IV. Dan), kan også bli medlem i ITFTN. Disse vil bli opptatt som medlemmer på spesielle retningslinjer.