ITF Taekwon-Do Norway ledes av profesjonelle ITF-sertifiserte instruktører, og har som formål å undervise i, samt øke interessen og forståelsen av, original Taekwon-Do.

Vi gjør vårt aller beste for at våre medlemmer, både nye og gamle, skal trives, og få mest mulig utbytte av treningen og undervisningen.

Vi tar alltid i mot nye medlemmer, og har alltid tatt i mot utøvere fra andre kampstiler. Alle er hjertelig velkommen hos oss, enten på permanent basis, eller bare for en periode. Vi har i de siste årene fått mange nye medlemmer fra andre Taekwon-Do organisasjoner, og synes det er gledelig at stadig flere av disse søker til den originale Taekwon-Do, slik grunnleggeren General Choi Hong Hi, har definert den.

Vi tar inn nye medlemmer hele året. I tillegg starter vi nybegynnerkurs hvert semester. Send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. viss dette høres interessant ut.

Skulle det være sortbelter eller klubber som ønsker tilknytning til ITF Taekwon-Do Norway, er det bare å ta kontakt for ytterligere informasjon om hvordan du/dere kan søke om å bli medlem.

 

belte ITFbelte system ITF